Rus Vizesi Diger Vizeler
Binek Oto Lüks Oto Minibüs
Binek Oto Lüks Oto Minibüs

Mısır Vizesi

Mısır Vizesi
İşveren olarak Mısır vize başvurusu

. Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imzayetkisi olan kişi tarafından)
. Hesap cüzdan fotokopisi
. Gayri menkul tapu fotokopisi
. Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
. Ticari sicil gazetesi fotokopisi
. Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
. İmza sirküleri, Uluslararası sağlık sigortası

Bordrolu Çalışan olarak Mısır vize başvurusu

. İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafindan)
. Şirketin imza sirküleri
. Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
. Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
. Ticari sicil gazetesi fotokopisi
. Sigorta işe giriş bildirgesi, Uluslararası sağlık sigortası (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
. 4 aylık sigorta bildirgesi
. Son üç aylık bordro
. Hesap cüzdan fotokopisi
. Gayri menkul tapu fotokopisi
. Kredi kartları fotokopisi

Ev Hanımı olarak Mısır vize başvurusu

. Konsolosluğa hitaben dilekçe
. Gayrimenkul tapu fotokopisi , Uluslararası sağlık sigortası
. Hesap cüzdan fotokopisi
. Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

Öğrenci olarak Mısır vize başvurusu

. Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
. 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname, Uluslararası sağlık sigortası
. Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

Emekli olarak Mısır vize başvurusu
. Konsolosluğa hitaben dilekçe
. Emekli cüzdanı fotokopisi, Sağlık karnesi fotokopisi
. Gayrimenkul tapu fotokopisi
. Banka cüzdan fotokopisi

Kapalı Gruplar İçin (Turu Düzenleyen Firmadan)

. Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
. Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
. Vergi Levhası fotokopisi
. Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
. İmza Sirküleri (yeni tarihli ve fotokopi olabilir)
. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

Ayrıca..

. 1 Resim + Vize Ücreti (Ücretler konsolosluklar tarafından belirleniyor, değişebilir.)
. En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
. Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır. Ayrıca formlarda Ev ve iş telefonları, eşlerinin isim ve doğum tarih/yeri yazılmalıdır.
. Pasaportların "gümrük ve döviz itlemleri" sayfalarına vize uygulanamaz.
. PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
. Münferit Vize, başvuru gününden en az 2 gün sonra geri döner.
. Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Seyahat acentası müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.